RISTORANTE PIZZERIA ROMA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1251 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Pizzeria Roma. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 21:25 De tonijnsalade was weer geweldig. En supersnel bezorgd.
22 jun 2024 om 20:58 Als je wat te vieren hebt, of Italiaans wil Eten is dit het restaurant. Ik ben ook Italiaans georiënteerd. Al vaak besteld hier, altijd €50,- of meer.
18 jun 2024 om 21:24 Was weer zalig zoals gewoonlijk.
15 jun 2024 om 21:06 Heerlijk, op tijd, warm.
14 jun 2024 om 21:03 Geen super lekker eten. Wel duur. En veelste lange bezorg tijd. 25 minuten later dan uiterlijk verwacht.
3 jun 2024 om 14:29 Lekkere pizza (stuk beter dan snackbar pizza), wel prijzig. Bezorging was prima, pizza was een klein beetje afgekoeld en wat zachter maar niks aan te doen als ze vervoerd worden denk ik.
2 jun 2024 om 20:15 Perfecte ervaring!
31 mei 2024 om 20:13 Simply lovely
30 mei 2024 om 19:34 Goed gegeten, maar prijs wel wat aan de hoge kant (in ieder geval voor het toetje).
23 mei 2024 om 21:26 Was weer zalig de Bruschetta en Cannelloni. Voor 5e keer besteld bij deze geweldige Italiaan. Heb er ook al eens gegeten, ga ik zeker weer doen. Woon in Lent dus heel dichtbij.
19 mei 2024 om 23:43 Dit is nu de 4e keer dat ik wat besteld heb… Bruschetta is zalig alle verse pasta’s wijn is goed. Als je goed Italiaans wil eten, bestel hier.
17 mei 2024 om 21:06 Aardige bezorger! Nog nooit zo snel bezorgd. Binnen 20 min. stond er een loeihete pizza op tafel. Heerlijk als altijd! Maar dit keer wel wat te veel gorgonzola op de pizza formaggi... Het restaurant is ook fijn om te eten!