RISTORANTE PIZZERIA ROMA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1064 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Pizzeria Roma. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 9:04 Heerlijke pizza's, bedankt!
18 sep 2022 om 21:33 Lekker, maar wel prijzige pizza’s!
17 sep 2022 om 21:37 Eten was er snel. Helaas geen parmezaanse kaas bij de pasta. En een haar in het eten. Smaakte tot ik die ontdekte prima.
15 sep 2022 om 18:53 Was weer lekker en genoeg
12 sep 2022 om 23:38 Good food, slow delivery and forgot one pasta, but got another twice. After call, they delivered the forgotten pasta. However driver asked if we still had the first wrong delivered pasta with us, he wanted to have it back! Our answer was we ate it!
10 sep 2022 om 19:04 Goede en snelle bezorging. Pizza's smaken altijd top!
9 sep 2022 om 23:53 Echt zo enorm slecht eten. Super vet en 1 gerecht in zn geheel moeten weggooien omdat het niet gaar en verlept was. Ik adviseer anderen om bij een andere pizzeria te bestellen..
4 sep 2022 om 20:23 Heerlijk gegeten ,zo als altijd van Roma
22 jul 2022 om 21:05 Geen broodje zoals gebruikelijk bij de Pasta :( (Delighter wordt zo een dissatisfier #kanomodel) Eten gewoon top hoor ook zoals gebruikelijk :D Bezorging snel en een super vriendelijke dame!
10 jul 2022 om 19:55 Eten iets te laat en nogal lauw, maar even snel door de oven en het zijn toch wel de lekkerste pizza’s die je kan halen hier in de buurt :) volgende keer hoop ik ze goed warm te krijgen!
7 jul 2022 om 19:25 Perfecto
3 jul 2022 om 20:31 Prima service, uitstekende kwaliteit en dat niet voor de eerste keer. Je betaalt misschien wat meer, maar dat proef je dan ook in vergelijking met zo,n doorsnee pizzaketen.